Responsive design Uw website geschikt voor elk formaat scherm

Het is dé trend van 2015: Responsive webdesign. Steeds meer mensen maken gebruik van hun mobiel of tablet om een website te bezoeken. Het ontwerp van een responsive website schaalt mee met de afmetingen van een scherm, zonder dat de bruikbaarheid van de website verloren gaat. Met responsive webdesign zorg je voor de perfecte gebruikservaring voor uw klanten waardoor deze ook langer op de website zullen blijven.

Zo zal bijvoorbeeld het lettertype groter worden en gaan de afbeeldingen boven of onder de tekst staan (in plaats van er naast op grotere resoluties). Tevens zullen afbeeldingen kleiner worden geschaald zodat deze in zijn geheel in het scherm van de iPad passen. In het geval dat de bezoeker de website bezoekt op een mobiel, dan zal bovenstaande proces er voor zorgen dat de teksten en afbeeldingen op de website juist worden weergegeven voor dat formaat scherm.

Ook google vind het belangrijk dat uw website mobielvriendelijk is, lees hier meer over in ons recente blog en test of uw website mobielvriendelijk is.

stb-responsive-view_transparant.png